Sunday 1 June 2008

VALİ GÜLER’DEN BAŞKAN TURAN’A ONUR BELGESİ

İstanbul Valisi Muammer Güler, eğitime katkılarından dolayı Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a “Onur Belgesi” gönderdi.

Eğitim kurumlarına göreve geldiği günden itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yıllık ortalama 1 trilyonluk destek sağlayan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan’a İstanbul Valisi Muammer Güler tarafından eğitime katkılarından dolayı “Onur Belgesi” gönderildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis İşler tarafından Başkan Turan’a sunulan “Onur Belgesi”nde Vali Muammer Güler’in, “İnsanımızın eğitimi, yetişmesi ve mutluluğu; toplumumuzun refah seviyesinin yükseltilmesi ve ülkemizin geleceği için, milli eğitim hizmetlerimize katkılarınızın büyük önemi ve değeri vardır.

Bu katkılarınızla çocuklarımızın ve onların ailelerinin gözünde ve gönlünde sevgi, saygı ve takdirle dolu, çok önemli, tarihi ve özel bir değer kazanmaktasınız.

Bu olumlu tutumunuz ve çabalarınızla milli eğitim hizmetlerimizin daha çok gelişerek hız kazanacağına olan inancımı belirtir, örnek davranışlarınızdan dolayı sizi içtenlikle kutlar, takdir ve şükranlarımı sunarım.” yazılı mesajı yer aldı.

No comments: